Stiklo durys

Jeigu norisi patalpoms suteikti daugiau autentiškumo ir elegancijos - siūlome išbandyti stiklo duris, kurios tinkamos ir namuose, ir komercinio tipo patalpose. Mūsų siūlomos stiklo durys yra labai įvairios, tad esame tikri, kad visi ras tokias, kurios jiems pačios gražiausios, geriausiai tinka tam tikrose patalpose, galiausiai, tokias, kurios patenkina ir piniginės poreikius. Aktyviai plečiame savo asortimentą, kad net ir pačių išrankiausių klientų poreikiai būtų patenkinami, taip pat siūlome inovacijas, kurios leis nestandartiniu kampu pažvelgti į stiklines duris.

Aktyvūs filtrai

lova verona

Reklama

Stumdomos sistemos

Kaina 0,00 €
Prieinamumas: Turime

Stumdomos durys su įvairiais stiklais nuo vienspalvių iki stiklų su grafika. Platus grafikos pasirinkimas.

Pagaminsime stumdomas duris Jūsų kambariui ar spintai pagal individualų užsakymą.

Stiklo durys 

Stiklinės durys, kurias mes siūlome, gali būti labai įvairios, tad susipažinkite su opcijomis, kurias teikiame.

  • Varstomos stiklo durys yra puikus pasirinkimas tokiu atveju, kai norisi klasikinio tipo durų, tačiau taip pat kažko neįprasto, netradicinio. Tokios durys darosi kaip įprastos, tačiau jų unikalumas - skaidrumas. Tinkamos ne tik patalpų viduje, tačiau ir kaip lauko durys. Belieka tik nuspręsti, kokio stiliaus jums pačios gražiausios.
  • Stumdomos stiklo durys dažniausiai mėgstamos tokiu atveju, kai erdvės nėra daug, tačiau reikia durų. Stumdomos durys - optimalus pasirinkimas, kai patalpos nėra didelės. Svarbiausia, kad pačios durys yra permatomo stiklo, tad jos padeda patalpas vizualiai padaryti dar didesnes. Tokiu atveju galima gauti daugiau natūralios šviesos, kuri irgi prisideda prie vizualiai didesnių erdvių, kuriose, žinoma, bus daugiau jaukumo. Siūlome labai daug skirtingų stiklinių durų, pateikiame pavyzdžius, kad kiekvienas galėtų rasti jam labiausiai tinkamas.
  • Stumdomos sistemos yra dar vienas pasirinkimas. Jos gali būti ne tik stiklinės, taigi, ne tik permatomos, matinės arba puoštos kokiais nors akcentais, tačiau taip pat galimos ir veidrodinės, kurios traukia akis unikaliu stiliumi. Dažniausiai veidrodinės stumdomos sistemos yra vertinamos dėl to, kad jos taip pat gali padėti erdves padaryti didesnes. Tokią galią turi veidrodžiai, kurie žaidžia ne tik su šviesa, tačiau ir kampais, plečia juos. 

Stiklo durys yra puikus pasirinkimas tiek nuosavuose būstuose, kuriuose dažniausiai prioritetas yra jaukumas, tiek komercinio tipo objektuose, biuruose, bet kur kitur, kur norisi daugiau praktiškumo. Siūlydami aukštos kokybės medžiagų duris garantuojame kokybę, kuri tikrai pranoks jūsų poreikius visomis  prasmėmis. Mums svarbu, kad klientas liktų maksimaliai patenkintas tuo, ką mes jam siūlome, tad daug dėmesio skiriame kokybei.

Stiklinių durų kaina

Jeigu norite sužinoti, kiek kainuos tam tikro modelio stiklinės durys - visada skatiname susisiekti asmeniškai. Atsakysime Jums į visus klausimus, pateiksime rekomendacijas. Tikimės, kad tokiu atveju bus rastos tiek labiausiai tinkamos durys, tiek geriau pažinsite jų priežiūros niuansus, kurie neatsiejami nuo gaminio ilgaamžiškumo. Tiesa, savo produkcijai siūlome 24 mėnesių garantiją, tad tai bene pats geriausias įrodymas, tad siūlome prekes, kurios jums tarnaus ilgai ir funkcionaliai.

Stiklo durų kaina kinta priklausomai nuo konkretaus modelio, kuris dažniausiai pirmiausia klasifikuojamas savo dizainu. Nuo tokių, kurios labiausiai dera moderniuose namuose, iki tokių, kurios skoningiausiai atrodo klasika kvepiančiuose namuose. Žinoma, taip pat kinta ir durų matmenys. Duris dažniausiai yra standartinės, tačiau taip pat siūlome ir  sistemas, kurios gali būti itin didelės arba labai mažos, pritaikytos prie konkrečios erdvės. Svarbiausia, kad jos atitinka ne tik durų funkciją, tačiau ir nišos pertvara, tad kad ir kokia yra Jūsų idėją - esame tikri, kad sugebėsime ją paversti realybe.

Funkcionalios, patrauklios ir ilgaamžės stiklo durys - tai, ko reikia Jūsų svajonių patalpoms įgyvendinti.