Šviečiantis veidrodis 27

Šviečiantis veidrodis su LED apšvietimu

Matmenys: 700 x 500 mm

Storis: 25 mm

LED juosta šviečia apie 30 tūkst. val.

Saugos klasė: IP 65

Maitinimo šaltinis: IP 67

Veidrodžio paskirtis gali būti įvairi, galima pakabinti kambaryje, vonioje ir t.t.

Veidrodžiai gaminami pagal individualius matmenis.

Atvira šviesa.

Apšvietimo garantija: 2 metai

Smulkiau
180,00 €

Apie prekę

Lengvai montuojamas veidrodis su LED apšvietimu, kuris spinduliuoja šiltą baltą (neutralią), nerėžiančią akių šviesą, esant poreikiui galima pasirinkti ir šaltai baltą šviesą. Veidrodyje įmontuotas LED apšvietimas suvartoja mažiau energijos nei įprasti šviestuvai. Šis eko linijos gaminys komplektuojamas su viengubu LED. Galima pasirinkti jungiklį. Infraredinis jungiklis išjungiamas ir įjungiamas neprilietus ranka. Liečiamas jungiklis reaguoja į prisilietimą. Veidrodžio nugarėlėje, rėmui, naudojama aliuminė apdaila.

Galime padengti veidrodį "NANO DANGA". Tai ypatingai plonas apsauginis sluoksnis, kuris padidina veidrodžio atsparumą įbrėžimams, kieto vandens dėmėms, nešvarumams, temperatūros pokyčiams. Daugiau informacijos

Jau 15 metų projektuojame ir gaminame pagal individualius užsakymus veidrodžius su integruotu apšvietimu buičiai ir viešosioms patalpoms. Užsakant veidrodį Jūs galėsite pasirinkti iš įprastų modelių arba mes sukursime visiškai naują produktą. Galime pagaminti ypatingai didelių matmenų (virš 2000 mm) šviečiančius veidrodžius.

Dėl Jūsų išmatavimų kreiptis: info@veidrodis.lt. Kaina priklauso nuo Jūsų užsakyto veidrodžio modelio, dydžio ir t.t. 

Pasakykite savo norus mes juos paversime tikrove!